Крем антиакне за лице Dr. Core

Dr.Core е първата козметика в асортимента на Faberlic,създадена на принципите на корнеотерапията – наука за здравата кожа. Продуктите Dr.Core подражават на природните механизми,протичащи в кожата.Те попълват дефицита на вещества и структура,налични в роговия слой,което спомага за последващата регенерация на по-дълбоките вещества и структури,налични в роговия слой,което спомага за...
Крем антиакне за лице Dr. Core
Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on email
Share on whatsapp

Dr.Core е първата козметика в асортимента на Faberlic,създадена на принципите на корнеотерапията – наука за здравата кожа.

Продуктите Dr.Core подражават на природните механизми,протичащи в кожата.Те попълват дефицита на вещества и структура,налични в роговия слой,което спомага за последващата регенерация на по-дълбоките вещества и структури,налични в роговия слой,което спомага за последващата регенерация на по-дълбоките слоеве на кожата.

Линията “Антиакне”Dr.Core е разработена за грижа за мазна и проблемна кожа на всякаква възраст,в това число за хора,страдащи от “маскне”-акне,предизвикано от продължително носене на маски и респиратори.

Кремът антиакне за лице:

*Има себорегулиращ ефект.

*Възпрепятства хиперкератинизацията и запушването на мастните жлези.

*Свива порите.

*Овлажнява кожата,нормализира хидролипидния баланс.

*Спомага за изграждане на релефа и тона на кожата.