Изгради своя онлайн бизнес- стани консултант

СТЪПКА 1 Регистрирайте се на сайта и ще получете отстъпка от 20 % и 50 BGN на сметка в профил.Регистрирай се в сайта и получаваш 50 лв по сметката си, които можеш да ползваш още с първата си поръчка . Попълнете анкета . СТЪПКА 2 Поръчайте на стойност...
Изгради своя онлайн бизнес- стани консултант
Share on facebook
Share on pinterest
Share on skype
Share on email
Share on whatsapp

СТЪПКА 1 Регистрирайте се на сайта и ще получете отстъпка от 20 % и 50 BGN на сметка в профил.Регистрирай се в сайта и получаваш 50 лв по сметката си, които можеш да ползваш още с първата си поръчка . Попълнете анкета .

СТЪПКА 2 Поръчайте на стойност 100 лев по цени на каталог , и патете 32 BGN и в следващият каталог получете подарък препарати.

СТЪПКА 3 Направите поръчка на стойност 40 лв. в след каталог и ще получите подарък .

Изгради своя онлайн бизнес- стани консултант
Без работно време! Безплатна регистрация ! Не се изисква закупуване на стартови пакети! Можете да купувате продукти за себе си или да ги продавате по каталожни цени! Можете с лекота да строите консултантска мрежа. Разполагате с над 8000 продукта за здраве и красота – продукти,парфюмерия, дрехи за жени, мъже и деца, препарати за дома биоразлагаеми, произведени в Русия , Германия и Франция. Отстъпката е постоянна 20% ! Получавате личен онлайн магазин, който позволява да работите с клиенти по всяко време и от всяка точка на България или света. Кариерно развитие и високи доходи, обвързани с личните ви резултати. Избор кога и колко да работите!Получавате намаление от 20% до 70%, от каталожните ценина цялата продукция.