Faberlic Бизнес

Faberlic е крупен руски производител на козметика, парфюмерия, стоки за дома и здравето, дрехи за деца и възрастни, а също така и друга интересна и качествена продукция. Сега вие винаги можете да изберете за себе си и членовете на семейството си всичко най-необходимо от асортимента на нашите стоки.
Но това не е всичко. Faberlic е един от признатите лидери на пазара на преките продажби. Ние обединяваме хората, които работят в партньорство с нашата компания и искат да се научат да печелят още повече. Как? Опирайки се на знанието на маркетинг-плана на Faberlic.

Бизнес

Развийте международен бизнесв партньорство с Faberlic

1. Доход от лични продажби

Вашата първа стъпка е да се научите да получавате доход от лични продажби. Това е лесно: вие показвате каталога на познати и приемате поръчки. Накрая получавате разликата между цените на каталога и цените на Консултанта. Това е първият вид доход на Консултанта на Faberlic.

2. Доход от структурата

Вашата втора стъпка е да се научите да каните нови хори в своя екип и да ги заинтересувате от това, което правите вие. Скоро вие ще можете да получавате доход от продажбите на вашата структура. Това е вторият вид доход (за работа с Личната група) и той се нарича Обемна отстъпка.

3. Директорски бонуси

Вашата трета стъпка е да се научите да забелязвате перспективните хора в Личната си група и да им помагате да развиват своите лидерски качества. Да обучавате бъдещите лидери да канят нови консултанти в нашия бизнес и да ги стимулирате да правят лични продажби.

Бизнес

Стани Faberlic консултант

Допълнителни бонусив партньорство с Faberlic

Квалификационен бонус

Едновременно възна- граждение от Faberlic за ръст на Директори от 1-во ниво във вашата структура. Квалификационният бонус се начислява, ако потвърдите своя статус 8 пъти в рамките на една година (може не подред).

Бърз старт

Компанията поддържа и стимулира бързото развитие на бизнеса. За бърз ръст на нови самостоятелни Директорски групи (обем 3 000 и повече точки) Faberlic изплаща на своите партньори-Консултанти допълнително възнаграждение.

Бонус за стабилност

Допълнителен бонус за стабилно работещи директори. Изчислява се два пъти в годината, ако удържате вашето звание не по-ниско от закрепеното. Съответно, ако след начисляване на Квалификационния бонус вие водите бизнес в звание не по-ниско от своята квалификация 8 разчетни периода подред, изпълнявайки личен обем не по- малко от 100 точки.

Бонус за развитие

Ако вие сте Брилянтов директор (и нагоре) и продължавате активно да работите с екипа си, можете да получавате допълнително годишно възнаграждение, а именно – Бонус за развитие. Това са 30% от всички изплатени за последната година Квалификационни бонуси във вашата структура на Брилянтов директор.